מתכון לעוגה קוטר 19'
מרכיבים:
תחתית:
ציפוי אוכמניות כחולות :
אופן ההכנה:
במיקסר, מערבבים את הגבינות והשמנת החמוצה ומוסיפים את הקמח, הסוכר והפודינג, תוך כדי ערבוב במהירות בינונית מוסיפים את הביצים והחלמונים יחד עם תערובת מיץ הלימון והוניל.
בעזרת ניר האלומיניום ומעליו נייר אפייה יוצרים לרינג האפייה תחתית עבה ,משמנים את הרינג בנדיבות עם חמאה מפוררים את עוגיות הפתי בר, מערבבים עם החמאה המומסת ומסדרים תחתית האוטמת את הרינג. מקררים מעט בתבנית אפייה, מניחים את הרינג ויוצקים את הבלילה.
מחוץ לרינג (ישירות על התבנית) בוזקים מעט מים, אופים 20 דקות ב-170 מעלות ,פותחים את דלת התנור לשחרר את כל האדים וסוגרים את הדלת על מגבת מטבח כך שיישאר חריץ והדלת לא תיסגר לחלוטין.
אופים 30 דקות נוספות
הכנת הציפוי:
מערבבים את האוכמניות עם הנפאז' ומפזרים מעל העוגה.