עוגת גבינה בסקית

עוגת גבינה בסקית

עוגת גבינה בסקית

2 תבניות קוטר 18
הכי קלה שיש, קרמית מאוד ומתובלת בטעמי שריפה
מתאימה לצליאקים

מרכיבים:

  • 1000 גרם גבינת שמנת 30%
  • 340 גרם סוכר לבן
  • 7 ביצים
  • 400 מ"ל שמנת מתוקה
  • 36 גרם קורנפלור

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-220 מעלות
בקערה מערבבים גבינת שמנת עם סוכר, מוסיפים בהדרגה, תוך כדי ערבוב את הביצים ולאחריהם את השמנת המתוקה והקורנפלור.
מכינים את רינג האפייה: מניחים ריבוע רדיד אלומיניום ומעליו נייר אפיה, מעליהם מניחים את רינג האפייה, עוטפים את תחתית רינג האפייה כך שיהווה תחתית הדוקה לרינג, מניחים את הרינג על תבנית אפיה. יוצקים לתבנית אפייה עם נייר אפייה (התערובת נוזלית) עד גובה 4/5 מגובה התבנית.
אופים כ – 30 דקות עד קבלת שכבה חרוכה
מוציאים ומצננים (בשלב זה העוגה קורסת לתוכה)

תפריט נגישות