עוגת ריקוטה דובדבן

עוגת ריקוטה דובדבן

עוגת ריקוטה דובדבן

מתכון לעוגה קוטר 22

 

מרכיבים:

  • 200 גרם גבינת ריקוטה 5%
  • 200 גרם גבינת שמנת 30%
  • 100 גרם קמח לבן
  • 200 גרם סוכר
  • 4 יחידות ביצים
  • 10 מ"ל שמן
  • 5 גרם אבקת אפייה
  • 5 גרם גרידת לימון
  • כ – 15 יחידות דובדבני אמרנה

 

אופן הכנה:

מחממים תנור ל135 מעלות

מערבבים במיקסר את הגבינות ומטמיעים את הביצים, השמן וגרידת הלימון, מערבבים את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומוסיפים לגבינות, ממשיכים בערבוב קצר לקבלת תערובת אחידה.

מוזגים לתבנית משומנת, מפזרים בעוגה את הדובדבנים ואופים כ40 דקות עד קבלת גוון גולדן בראון.

תגובות

תפריט נגישות