ניו יורק ציז' קייק

ניו יורק ציז' קייק

ניו יורק ציז' קייק

מתכון לעוגה קוטר 21' גובה 7

עוגת שמנת אמריקאית עשירה בטירוף

 

מרכיבים:

  • 350 גרם גבינת שמנת 30%
  • 150 גרם שמנת חמוצה 15%
  • 100 גרם גבינת מסקרפונה 40%
  • 150 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • 2  חלמונים
  • 20 גרם קמח
  • 15 גרם פודינג ווניל
  • כפית מיץ לימון
  • כמה טיפות תמצית וניל משובחת

 

תחתית:

  • 150 גרם עוגיות פתי בר
  • 50 חמאה ממוסת

 

אופן ההכנה

מחממים תנור ל170 מעלות

מערבבים במיקסר את הגבינות והשמנת החמוצה, בקערה נפרדת מערבבים את המרכיבים היבשים קמח, הסוכר והפודינג

תוך כדי ערבוב הגבינות במהירות בינונית מוסיפים את הביצים, אחת אחת למיקסר ואחריהם בהדרגה את החלמונים, תערובת היבשים, מיץ הלימון והווניל.

מניחים רדיד אלומניום מרובע ומעליו נייר אפיה, מניחים את הרינג במרכז ועוטפים את תחתית הרינג בנייר כפול, משמנים בנדיבות את הרינג ומניחים בתוך תבנית אפייה.

מפוררים את הפתיבר ומערבבים עם החמאה המומסת.

מסדרים את הפתי בר בתחתית הרינג  כך שיאטום את הרינג

יוצקים את הבלילה לרינג

אופים 20 דקות ,פותחים את דלת התנור לשחרר את כל האדים וסוגרים את הדלת על מגבת מטבח כך שיישאר חריץ והדלת לא תיסגר לחלוטין. אופים 40 דקות נוספות.

תפריט נגישות