עוגת דבש אגוזים בציפוי שוקולד חלב

עוגת דבש אגוזים – נוגט בציפוי שוקולד חלב

המתכון מתאים ל 2 תבניות אינגליש קייק

 

מרכיבים:                                                 מרכיבים לציפוי:

200 גרם    קמח                                      100 גרם   שוקולד חלב 

100 גרם    סוכר                                     25  גרם    מחית נוגט לוז 

120 מ"ל    שמן קנולה                             25  גרם    שמן קנולה

100 גרם    דבש                                      אגוזי לוז קלויים לקישוט

100 גרם    מחית נוגט לוז

3              ביצים

100 מ"ל    מים

50 גרם      אגוז לוז גרוס קלוי

4   גרם    אבקת אפייה

4   גרם    סודה לשתייה

3    גרם    קינמון

1    גרם    ציפורן

 

אופן הכנת העוגה הבחושה:

מחממים קלות את המים והשמן, מסירים מהאש ומוסיפים את הדבש. 

מקציפים את הביצים במהירות גבוהה לקצף יציב ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.

מוציאים את הקערה מהמיקסר ומנפים עליו את הקמח ומערבבים קלות עם לקקן.

מוסיפים את השמנים, הנוגט והאגוזים ומערבב בקיפול זהיר תוך הוספת אבקת האפייה, הסודה לשתייה והתבלינים לתערובת אחידה. 

יוצקים את הבלילה לתבניות לגובה 4/5. 

אופים ב 165 מעלות כ 45 דקות עד שסכין קטנה שנועצים בעוגה יוצאת יבשה.

 

אופן הכנת הציפוי:

ממיסים את השוקולד חלב והשמן בבן מרי, מוסיפים את מחית הלוז ומערבבים לתערובת חלקה.

מצננים קלות ומצפים עם מצקת את העוגה.

מקשטים באגוזי לוז. 

 

תגובות

תפריט נגישות