מרכיבים לעוגת הפיסטוק:
130 גרם קמח לבן
30 גרם מחית פיסטוק
30 גרם מרציפן
40 גרם שוקולד לבן
80 מ"ל חלב
50 גרם חמאה מומסת
40 מ"ל שמן קנולה
100 גרם סוכר
3 ביצים
3 גרם אבקת אפיה
4 מ"ל רום
מרכיבים לקרם מסקרפונה:
250 מ"ל שמנת מתוקה
175 גרם שוקולד לבן
100 גרם מסקרפונה
5 גרם פודינג וניל
50 גרם פיסטוק גרוס לקישוט
אופן הכנת הבחושה:
מרתיחים חלב ומאחדים עם השוקולד הלבן, מרציפן ומחית פיסטוק.
מקציפים ביצים וסוכר לקצף יציב במהירות נמוכה ולסירוגין מוסיפים חמאה מומסת, קמח ואבקת אפיה, לבסוף מוסיפים את הרום.
להכנת 3 שכבות עוגה, מוזגים את הבחושה ל 3 רינגים קוטר 18, משומנים קלות ואופים ב 165 מעלות כעשרים דקות. מצננים ומחלצים מהרינגים.
מכינים קרם מסקרפונה (לפחות לילה קודם):
מרתיחים את השמנת עם הווניל ויוצקים על השוקולד הלבן ומקררים.
מקציפים את תערובת השמנת והשוקולד הלבן יחד עם המסקרפונה והוניל, מוסיפים את הפודינג וממשיכים בהקצפה עד קבלת קרם יציב.
הרכבת העוגה :
מניחים דסקית בחושה בתחתית רינג 18, עם שקף ומעליה מזלפים שכבה דקה של קרם מסקרפונה, חוזרים על הפעולה עוד פעמיים עד שמגיעים לקצה הרינג, מזלפים קרם עד הסוף ומשטחים. מקשטים עם הפיסטוק הגרוס בהיקף ומקררים.